LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο.Σερρών – Α.Ο.Ορεστιάδας 0-3 .Στη δεύτερη θέση της Α2 η Ορεστιάδα

Σε έναν γρήγορο αγώνα στις Σέρρες η  Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους απέναντι στην τοπική ομάδα και πλησίασε στους -3 την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ και περιμένει πλέον τη ΓΕΑ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο Ν.Σαμαράς.
Στο πρώτο σετ του αγώνα η αγωνιστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια με την Ορεστιάδα γρήγορα να παίρνει κεφάλι στο σκορ και να κάνει το εμφατικό 6-16 μέχρις ότου οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν και να κάνουν το 17-22 σε φάση όμως του σετ που ήταν αργά μιας και η Ορεστιάδα κατάφερε να το πάρει με 18-25 και να κάνει το 0-1.
Στο δεύτερο σετ του αγώνα οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη συνέχισαν στην πολύ καλή τους απόδοση προηγούμενοι εύκολα με 11-21 και παίρνοντας τελικά το σετ με το εμφατικό 16-25 κάνοντας το 0-2.
Τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα για τους ακρίτες οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια άψογη εμφάνιση στην πρωτεύουσα του Νομού Σερρών συνέχισαν το καλό μπλοκ και σερβίς και κατάφεραν να κερδίσουν με 0-3 και 18-25.

A.O.ΣΕΡΡΩΝ: Κομητούδης, Κόκκινος, Κάτος, Ζλάτκος, Παναγιώτου, Λαζαρίδης, Καραγιόζης, Κούτρας, Βελίχαι
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κων/νίδης, Ποτολίδης,Πεντίδης, Διαμαντίδης, Νένογλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com