LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αιχμάλωτος στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Ιστορική νίκη για τον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε βάρος του Παναθηναϊκού, υποχρεώνοντάς τον σε ήττα 1-0, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Καμαρά σκόρερ των "καναρινιών", που διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο (6 νίκες - 3 ισοπαλίες), χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Παναιτωλικό, ο οποίος απείλησε τρεις φορές την εστία του Παναθηναϊκού, με αποκορύφωμα την εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο 22', που υποχρέωσε τον Καπίνο σε μια δύσκολη, όσο και θεαματική επέμβαση στο δεξί του "παραθυράκι". Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία είχε στο ενεργητικό της ένα καλό σουτ του Μπεργκ στο 17' που απομάκρυνε ο Μπρακάλι, προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το πλήρωσε στο 29'. Μπακάκης και Καμαρά συνεργάστηκαν γρήγορα, με τον Σενεγαλέζο να πλασάρει τον Καπίνο, κάνοντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό, μέσα σε αποθέωση από 7.000 φιλάθλους του, που κατέκλυσαν το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός έχασε μια απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ο Καμαρά ταλαιπώρησε τον Σίλντενφελντ από αριστερά, τον πέρασε στο σπριντ, "έκοψε" τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, από όπου ο Μπακάκης κατάφερε να χάσει το άχαστο σε κενή εστία (σουτ - άουτ).

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε την πρώτη διορθωτική κίνηση από τον πάγκο, βάζοντας τον Κλωναρίδη στη θέση του Νάνο.

Στο πεντάλεπτο 63'-68', ο Παναθηναϊκός άγγιξε την ισοφάριση με τον καλύτερό του παίκτη, τον Μάρκους Μπεργκ. Στο 63' κεφαλιά του Σουηδού κατέληξε στην αγκαλιά του Μπρακάλι και στο 68' δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τραγικό λάθος του Μπικέι στην άμυνα.

Ο "εξαφανισμένος" για 20 λεπτά Παναθηναϊκός, λίγο έλειψε να "κλέψει" την ισοπαλία στο τέλος. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίλντενφελντ σάστισε βλέποντας να του έρχεται η μπάλα σε θέση φορ, ο Μπρακάλι έδιωξε σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπικέι, παραλίγο να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τελικά, το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τάσου Κάκου και συνιστά την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού σε βάρος του τριφυλλιού από το 1975, που πρωτοσυναντήθηκαν οι δύο ομάδες και την πρώτη εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού μετά την 6η Οκτωβρίου και το 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com