LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας των τμημάτων του και παράλληλα βράβευσε τους καλύτερους αθλητές του για το 2013, μέσα σε πλήθος κόσμου.

Δύσκολα μπορεί να αποτυπωθεί στο χαρτί, αυτό που πραγματικά συνέβη στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας τμημάτων του ΜΓΣ Εθνικού, η οποία φέτος συμπληρώθηκε με Βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου για το 2013.

Τα 1000 και πλέον μέλη, αθλητές, προπονητές και παράγοντες τα οποία γέμισαν από άκρη σε άκρη το συνεδριακό κέντρο γνωστού ξενοδοχείου πέρασαν ένα εξαιρετικά ευχάριστο και ενδιαφέρον πρωινό, ο απόηχος του οποίου θα αργήσει πολύ να εξασθενήσει. Επρόκειτο για μία πραγματική εορτή της οποίας η θεματολογία περιείχε τα πάντα: απολογισμό, βραβεύσεις, συγκίνηση, τραγούδι και κοπή πίτας φυσικά.
Εμφάνιση DSC05995.JPG

Αναλυτικά: Ύμνος Εθνικού και ύμνος Αλεξ/πολης από τους Τροβαδούρους. Χαιρετισμός του Προέδρου του ΜΓΣ Μανώλη Βουκουρεσλή. Βράβευση του επίτιμου Προέδρου του Εθνικού Χάρη Καρυωτάκη, από το νυν Πρόεδρο και σύντομος χαιρετισμός του Επιτίμου, με έντονο συναισθηματικό στοιχείο

Ο Χάρης Καρυωτάκης με την ζωντάνια που τον διακρίνει είναι αυτός που έκανε το μεγάλο βήμα για τη ανασυγκρότηση και τον διοικητικό εκσυγχρονισμό του συλλόγου και παρέδωσε δέκα ενεργά και ζωντανά τμήματα που είδαμε όλοι στην εκδήλωση. Ο επίτιμος Πρόεδρος Χάρης Καρυωτάκης με την αποφασιστικότητα και την υπομονή του, αλλά και με ψυχή έφηβου έφερε στον σύλλογο νέους ανθρώπους, ανανεώνοντας 100% το στελεχιακό του δυναμικό. Εμπιστεύτηκε τη νέα γενιά στελεχών και προπονητών και με ενέργειες όπως η δημιουργία ιστοσελίδας και ο εκσυγχρονισμός των γραφείων του συλλόγου έβαλε τον Εθνικό στη ψηφιακή εποχή, στη νέα εποχή και πλέον ο σύλλογος είναι σίγουρος για το μέλλον του.

Χαιρετισμοί αρχών για ευχές, από τους κ. Γερακόπουλο και κ. Κανελλάκη, εκ μέρους του Δημάρχου και της Αντιπεριφερειάρχη, αντίστοιχα. Ο Υφυπουργός κ. Γεροντόπουλος και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Καβαρατζής, απέστειλαν χαιρετισμό. Όλοι οι χαιρετισμοί των πολιτικών μίλησαν για υποχρέωση των τοπικών κυρίως αρχών να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους, τον πολυεπίπεδο αγώνα που δίνει ο Εθνικός σήμερα. Ακολούθησε παρουσίαση και απολογισμός από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Πατερόπουλο, της υπάρχουσας αθλητικής κατάστασης σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο, με αναφορά της θέσεως του Εθνικού στο αθλητικό γίγνεσθαι. 

Εμφάνιση DSC05997.JPG
Κορύφωση της ημέρας αποτέλεσε η διεξαγωγή των βραβεύσεων, ομάδων και των αθλητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά, με αναλυτική παρουσίαση των επιτυχιών κάθε τμήματος.
Εμφάνιση DSC06006.JPG
Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι παρακάτω:


ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ: Για την εξαιρετική καλοκαιρινή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του πάρκου Εγνατία


ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Βράβευση του Αθανάσιου Σισμάνη και Σταύρου Μαρκούδη, για τις επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Λειόκανου πρακτικής σκοποβολής στα Φάρσαλα.


ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ:- Βράβευση της Κατερίνας Εμμανουηλίδου και του Κώστα Κεπεσίδη, οι οποίοι προκρίθηκαν στη φάση των 16 με τελική κατάταξη σε πανελλήνιο επίπεδο.


ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Βράβευση της Αθανασίας Πετρίδου, η οποία και έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων Α’.


ΣΚΑΚΙ: Βράβευση της ομάδας του Εθνικού ως πρωταθλήτρις Β’ Εθνικής Θράκης. Η ομάδα αποτελούνταν από τους: Τερ- Γκεβοργκιαν Αράμ , Σπαθόπουλο Διογένη, Αντώνογλου Χρήστο, Γιάκατη Θεόδωρο , Χρυσάφη Ιωάννη , Βαρσαμούδη Ιωάννη, Galunova Tsveta, Χατζιάρα Δήμητρα, Ζαχαριάδου Άννα-Μαρία, Τερ-Γκεβοργκιαν Γιάννη, Βαλλιάνο Γεράσιμο και Γαβριηλίδη Χαράλαμπο.

Επίσης ατομική βράβευση του Γεράσιμου Βαλλιάνου, ως πρωταθλητή Αν.Μακ.Θράκης στην ηλικία του και του Κων/νου Παντελίδη ως χάλκινου νικητή νηπίων Αν.Μακ.Θράκης.

Εμφάνιση DSC06017.JPG
ΠΙΓΚ- ΠΟΓΚ: Βράβευση της γυναικείας ομάδας για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, αποτελούμενη από τις: Δάφνη Δεληγιάννη, Παναγιώτα Μούρου, Ηρώ Κοζάρη και Μαρία Αντωνούδη, με προπονητή τον Παράσχο Αβραμίδη.


ΣΤΙΒΟΣ: Βράβευση των: Γιώργου Σιταρίδη για 1η Πανελλήνια νίκη και καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στο έξαθλο Παμπαίδων Α’(μήκος, ύψος, 100 εμπ, 1000μ, ακόντιο, σφαίρα), με προπονητή τον Γιώργο Δαστερίδη.

Μαρία Βαρσάμη για 1η Πανελλήνια νίκη στο επί κοντώ Παγκορασίδων Α’, με προπονητή τον Μαρίνο Τόλιο.

Πέτρο Μαρτινίδη για 2η Πανελλήνια θέση στο επί κοντώ παίδων και 3η Πανελλήνια στο Εφήβων, με επίτευξη της καλύτερης επίδοσης στην Ελλάδα στους παίδες και έφηβους και διεθνή νίκη, με προπονητή τον Κώστα Μαρτινίδη.

Μάρα Μανάργια για 2η Πανελλήνια νίκη στα 80μ Παγκορασίδων Α’ και καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, με προπονητή τον Γιώργο Δααστερίδη.

Μάρκο Αλεξάκη για 3η Πανελλήνια νίκη του στο άλμα σε ύψος Παμπαίδων Α, με προπονητή τον Μανώλη Μητιλέτση.

Επίσης αναγνώριση για την μέχρι τώρα προσφοράς τους στο τμήμα, των επικοντιστριών Αντωνίας Καλαφατζή και Βάγιας Παπαχρήστου και της άλτριας του ύψους Ευθυμίας Γαβριηλίδου.

Εμφάνιση 1010385_811284265563979_888080399_n.jpg
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ομαδική βράβευση της παιδικής ομάδας του Εθνικού, ως πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης 2012-13, με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους: Κων/νο Αντωνιάδη, Αθανάσιο Αρβανιτούδη, Άρη Γαλανάκη, Νικόλαο Δήμου, Δημήτριο Ελληνίδη, Θεόδωρο Ζαφειρόπουλο, Μαρίνο Κεσκίνη, Άγγελο Κεσκίνη, Αρμάντο Κουγκούλι, Αναστάσιο Λάζο, Αντώνιο Λιάσκο, Βασίλειο Μόσχου, Αθανάσιο Μπαγκλαρίδη, Πασχάλη Μπαξεβάνη, Αθανάσιο Μπαξεβάνη, Σταύρο Παπαδόπουλο, Νεκτάριο Πιλτικούδη, Ζήση Πιτιακούδη, Μιχάλη Ρουσίδη, Ευάγγελο Σακαλάκη, Αχιλλέα Σταγκόπουλο, Θεόδωρο Τσορμπατζίδη, Ελευθέριο Χατζόπουλο και Κων/νο Χεργκελετζάκη.


ΜΠΑΣΚΕΤ: Ομαδική βράβευση της ανδρικής ομάδας του Εθνικού ως πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΑΜΘ το 2012-13 και άνοδο στην Γ’΅Εθνική, με προπονητή τον Γιώργο Κανδύλη.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους: Γεώργιο Δουρδούλη, Ευάγγελο Ξένο, Στέλιο Τελούδη, Σπύρο Δελχανίδη, Γιώργο Πομακάκη, Χρήστο Σείνη, Αλέξανδρο Μαπνταλίδη, Γεώργιο Παπαγεωργίου, Αντώνη Πασιά, Γεώργιο Κιτσόπουλο, Γεράσιμο Γωτιάδη, Νασίλη Θεοχαρίδη και Μιχαήλ Δεληδήμο.

Εμφάνιση DSC06106.JPG
ΒΟΛΛΕΥ: Βράβευση των Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη για την 1η Πανελλήνια νίκη τους στο πρωτάθλημα Beach Volley.

Ομαδική βράβευση στην εφηβική ομάδα του Εθνικού, ως πρωταθλήτρια Ελλάδος Εφήβων το 2012-13, με προπονητή των Γιάννη Ανδρεάδη.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους: Γιάννη Καβαρατζή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανέστη Δαλακούρα, Σταύρο Κασαμπαλή, Παρασκευά Τσέλιο, Κων/νο Αλεξανδρόπουλο, Γρηγόρη Κοντοστάθη, Ιωάννη Καραπιπέρη, Άνθιμο Κεσκίνη, Παναγιώτη Γκαρνέτα, Άρη Ανδρεάδη, Σωκράτη Χαραλαμπίδη, Χρήστο Μαυροβόλτσο, Θεόδωρο Μπελέζη, Κων/νο Τέλιο και Θεοδόση Γιαννακίδη.

Βράβευση στο Ίβαν Ράϊτς, ως πρώτου σκόρερ της Volley League για το 2012-13.

Βράβευση του Θανάση Μουστακίδη, ως προπονητή της χρονιάς 2013.

Ομαδική βράβευση της ανδρικής ομάδας του Εθνικού, ως 4ης στην τελική κατάταξη της Vollw League για το 2012-13 και πρωταθλήτριας χειμώνα για το 2013-14.

Η ομάδα αποτελείται από τους:

Κων/νο Δαλακούρα, Ίβαν Ράϊτς, Θεολόγο Δαρίδη, Νίκολα Μιγιαίλοβιτς, Νίκο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καβαρατζή, Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, Γιώργο Παπάζογλου, Δημήτρη Γραμματικάκη, Σταύρο Κασαμπαλή, Χρήστο Μπουφίδη, Βασίλη Κυριακίδη, Ανέστη Δαλακούρα, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χρήστο Χρηστουηλία και Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Εμφάνιση DSC06094.JPG


Το νόμισμα της κεντρικής πίτας έπεσε στο τμήμα της σκοποβολής και των αθλητών στον νεαρό αθλητή των ακαδημιών του ποδοσφαίρου του Εθνικού Μπαγλαρίδη Μάρκο, ο οποίος πήρε και το δώρο που ήταν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Σε ένα κλίμα έντονης ικανοποίησης, διοργανωτές και προσκεκλημένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στα γήπεδα.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ παίρνει δύναμη από τα μέλη, τους φίλους και τους αθλητές του και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Είμαστε σίγουροι ότι και το 2014 θα φέρει ακόμη περισσότερες αθλητικές επιτυχίες.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com