LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ατρόμητος -Ολυμπιακός 0-0 σε ένα καταπληκτικό ματς

Ατρόμητος και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League.
Χωρίς νικητή έληξε η σπουδαία αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες, οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι με τον Μανιάτη, και οι Περιστεριώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος που αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο , και φυσικά ευχαρίστησε αυτούς που το είδαν από την τηλεόραση .

Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια του Ολυμπιακού στο εφετινό πρωτάθλημα μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό την 5η αγωνιστική, ενώ για τον Ατρόμητο τούτη ήταν η τέταρτη εντός έδρας ισοπαλία.

Το αξιοσημείωτο για τον Ολυμπιακό ήταν η επανεμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου που μπήκε αλλαγή, επιστρέφοντας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.



Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (68′ Μπρίτο), Ουμπίδες, Μπρίτο, Γιαννούλης, Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (62′ Μήτρογλου), Ντομίνγκες, Σαβιόλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com