LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2

Δεν κατάφερε η Ξάνθη να πάρει θετικό αποτέλεσμα στα πηγάδια απέναντι στον Ολυμπιακό παρόλο που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε με αρκετά καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές, που είχαν όμως προβλήματα στην άμυνά τους. Ο Ολυμπιακός γενικότερα είχε πρωτοβουλία κινήσεων και κατοχή μπάλας και έβγαλε και φάσεις και γκολ. Στο 18' ο Ολαϊτάν -που δύο λεπτά πριν είχε ζητήσει πέναλτι για μαρκάρισμά του μέσα στην μικρή περιοχή από τον Βάλλα- δέχθηκε την πάσα από τον Φουστέρ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Ξάνθη απάντησε στο 19' μετά από λάθος των Χολέμπας και Ρομπέρτο. Ο Τριάδης πήρε την μπάλα, πλάσαρε προς την εστία με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παρεμβαίνει έγκαιρα και να διώχνει την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή. Οι Ακρίτες είχαν δείξει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πως το ήθελαν το ματς και πάλεψαν αισθητά.

Οι Πειραιώτες όμως λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν δίχτυα. Στο 24' μετά το κόρνερ του Ντομίνγκες ο Μανωλάς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σούταρε προς την εστία με την μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Ολαϊτάν που από πολύ κοντά έκανε το 0-1, συνεχίζοντας έτσι να σκοράρει με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο 27' οι Ακρίτες είχαν δοκάρι. Έπειτα από φάουλ από τον Κάλβο και κεφαλιά του Βάλλα η μπάλα ακούμπησε το δοκάρι και πέρασε λίγο άουτ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν ξανά δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι έμεινε το 0-1.

Με δέκα και οι Ακρίτες και ο Ολυμπιακός

Στο 49' ο Ντε Γκούζμαν πλήρωσε το λάθος του να απλώσει το χέρι του και να κόψει πάσα του Φουστέρ με την 2η κίτρινη κάρτα. Ο Καναδός αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές και εν μέσω πολλών διαμαρτυριών.

Στο ματς ο ρυθμός είχε αρχίσει σιγά σιγά να πέφτει. Οι καλές φάσεις έδιναν την θέση τους σε σκληρές μονομαχίες. Σε μία εξ αυτών ο Χολέμπας χτύπησε τον Σολτάνι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι και ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες.

Στην εξέλιξη του Β' μέρους τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ξάνθη προσπάθησαν να βρουν δίχτυα. Ειδικά οι Ακρίτες πίεσαν για τα καλά τον αντίπαλό τους μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Στο 87' ο Μάνταλος έχασε μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ολαϊτάν σε Ιμπαγάσα και 0-2

Στο 88' ο Ολαϊτάν από σκόρερ έγινε δημιουργός. Έκανε πολύ ωραία ενέργεια από πλάγια θέση, απέφυγε δύο αντιπάλους και έδωσε την μπάλα στον Ιμπαγάσα, που από πολύ κοντά έκανε το 0-2. Με αυτόν τον τρόπο κλείδωσε τη νίκη για τον Ολυμπιακό.

ΞΑΝΘΗ: Τσέμα, Μπέρτος, Σομπράδο, Γούτας, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Βάλλας, Φλίσκας (82’ Ράνος), Μάνταλος, Σολάρι (61’ Κομεσίδης), Τριάδης (61’ Σολτάνι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ (77’ Μπονγκ), Φουστέρ (86’ Ντινγκά), Ντομίνγκες (68’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com