LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Run Greece Αλεξ/πολης έχει ήδη ξεκινήσει!!!

Μετά από πρόταση του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και του Running Team του, συνεπικουρούμενου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης, το Σύνδεσμο Βετεράνων Στίβου Αλεξ/πολης και το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Θράκης, η επιτυχημένη διοργάνωση Run Greece έρχεται στην πόλη της Αλεξ/πολης το προσεχές διάστημα.
Η Αλεξ/πολη επιλέχθηκε ως 6η πόλη στην Ελλάδα, μετά τις 5 επιτυχημένες διοργανώσεις το 2013 σε Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Καστοριά και Ηράκλειο. Η διοργάνωση είναι επιπέδου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθήνας και θα αλλάξει τα δεδομένα στα δρομικό κίνημα της περιοχής.
Την Πέμπτη 29/1 αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ επισκέφθηκε την πόλη μας για τις πρώτες επαφές με τους φορείς της περιοχής. Στις συναντήσεις αυτές, καθώς και στην συσκεψη στα γραφεία του Εθνικού, συμμετείχε ομάδα στελεχών του ΜΓΣ, με τον έφορο στίβου και αντιπρόεδρο του Εθνικού Κώστα Πατερόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Γιώργο Μιχελή, τον ταμία του στίβου Χρήστο Κοντάρα, τους υπεύθυνους του Running Team Απόστολο Γκάτζιο και Αντώνη Κουφό.
Η αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του ΜΓΣ Μανώλη Βουκουρεσλή, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε το στάδιο όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του και συναντήθηκε με τους προπονητές στίβου.
Το δελτίο τύπου του ΣΕΓΑΣ γράφει:
Στην Αλεξανδρούπολη για το 6ο Run Greece
Διερευνητική επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη είχαν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Μάκης Ασημακόπουλος στο πλαίσιο διεύρυνσης των αγώνων δρόμου Run Greece για την διοργάνωση αγώνα της σειράς στην ακριτική πόλη.
Πραγματοποιήθηκαν τρεις συσκέψεις, στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη παρουσία και του αντιδημάρχου Γιώργου Ουζουνίδη, στην έδρα της περιφερειακής ενότητας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη στην οποία παρούσα ήταν η Αντιπεριφεριάρχης Γεωργία Νικολάου και στην έδρα της Περιφέρειας Θράκης στη Κομοτηνή με τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη.
Στις συναντήσεις μετείχαν εκτός από τα στελέχη της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κώστας Μιχελής, ο πρόεδρος των κριτών και των βετεράνων Έβρου Γιάννης Μπαρμπαγιάννης και ομάδα τοπικών στελεχών του στίβου με επί κεφαλής τον Κώστα Πατερόπουλο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης,
Οι συναντήσεις κινήθηκαν σε κλίμα εγκαρδιότητας και συνεργασίας ενώ διαφάνηκε η δυνατότητα διεξαγωγής του 6ου φετινού αγώνα στην Αλεξανδρούπολη με χρονικό προσανατολισμό τον Σεπτέμβριο και μετά τις ανάλογες αποφάσεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων.
Θυμίζουμε ότι το 2014 έχουν προγραμματιστεί και θα διεξαχθούν σε 5 πόλεις οι αντίστοιχοι αγώνες της σειράς Run Greece ως εξής: Λάρισα 30 Μαρτίου, Ηράκλειο 6 Απριλίου, Ιωάννινα 11 Μαΐου, Καστοριά 28 Σεπτεμβρίου και Πάτρα 12 Οκτωβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com