LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

5 - 1 Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σε ένα παιχνίδι που κινήθηκε με χαλαρούς ρυθμούς, ο Ορέστης έπαιξε όσο χρειαζόταν (πολύ καλός κατά διαστήματα) για να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Έβρου, όπου στην έδρα του θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Διδ/χου, που προκρίθηκε εις βάρος της Καρωτής, νικώντας την 3 - 1. Η ομάδα της Βύσσας αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά στο τέλος υπέκυψε φυσιολογικά.
Τα γκολ πέτυχαν οι :  τρία ο Στέρεβ  (8΄, 57΄, 82΄ όλα με πλασέ),  Ένα ο Δοϊνούδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ (44΄) και  ένα ο Μεμέτογλου με πλασέ στο 65΄. Η Βύσσα είχε μειώσει προσωρινά σε 2 - 1  στο 51΄. Στο 30΄ ο Μεμέτογλου είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 34΄είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης κροτίδας από "φίλαθλο"  της Βύσσας προς τον επόπτη κ. Σκαρλατούδη.
Καλή η διατησία του κ. Σκίνδρη.
Σύνθεση Ορέστη :  Μπεχτσούδης, Κιολές, Θεμελάκης, Μπαχτσεβανίδης (80΄ Δερνεκξής), Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Δοϊνούδης, Πετρόπουλος Κυρ. (45΄ Λόλακας), Μεμέτογλου (73΄ Σαραντίδης), Στέρεβ, Ρουσσίδης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com