LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

O ΠΑΟΚ πήρε 2-1 το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό !!

Ο "Δικέφαλος" κέρδισε με σκορ 2-1 τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με ανατροπή. Οι "πράσινοι" πήραν το προβάδισμα με τον Μπεργκ, αλλά οι "ασπρόμαυροι" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στοχ και κεφαλιά του Αθανασιάδη πήραν το "τρίποντο". Χαμένο πέναλτι από τον Σουηδό φορ
Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 2-1. Ο "Δικέφαλος" μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μπεργκ, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει το "τρίποντο".
Ο ΠΑΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε το πάνω χέρι, απειλήθηκε μόνο από αντεπιθέσεςις των "πρασίνων", αλλά και από λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ, πέτυχε δύο γκολ, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα και να "καθαρίσει" το ματς.
Βέβαια, για να φτάσει στη νίκη ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να βάλει το... χέρι του και ο Μπεργκ, αφού στο 80' αστόχησε σε πέναλτι που είχε υποδείξει ο Θάνος σε χέρι του Κίτσιου.
Ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει το ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στοχ, το οποίο είχε κερδίσει ο Σαλπιγγίδης. Ο "Δικέφαλος"¨πέτυχε την ανατροπή, όταν ο Λίνο έκανε τη γνωστή του σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Αθανασιάδη και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ την έστειλε στα δίχτυα.
Σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι δυνατό του χαρτί θα είναι η Τούμπα, στην οποία έχει το απόλυτο τη φετινή σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με διάταξη 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χακόμπο. Στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Λίνο, Μιγκέλ Βίτορ, Κατσουράνης και Κίτσιου. Οι Τζιόλης και Λάζαρ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Νίνη στα δεξιά, τον Στοχ στα αριστερά και τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεση.
Οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξαν ορεξάτες. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει με τον Σαλπιγγίδη στο 3', αλλά η μπαλιά του δεν ήταν καλή, ενώ στο 4' ο Ζέκα αναπτύχθηκε από τα πλάγια, οι "πράσινοι" κέρδισαν κόρνερ, αλλά ο Χακόμπο "καθάρισε" τη φάση.
Στο 8' ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Καπίνο δεν μπλόκαρε την μπάλα ο Σαλπιγγίδης την έκλεψε, αλλά στο γύρισμα που επιχείρησε Ρισβάνης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 12' ο Λάζαρ έδωσε λάθος πάσα με αποτέλεσμα να κλέψει ο Πράνιτς, κάτι που ανάγκασε τον Στέφενς να σηκωθεί από τον πάγκο του και να βάλει τις φωνές στο Ρουμάνο.
Πίεσε ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί
Στο 18' εκτέλεση φάουλ του Στοχ, ο Κατσουράνης παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Τζιόλης δεν προλαβαίνει να πλασάρει, με τον Μέντες να απομακρύνει. Στο 19' ο Λάζαρ έκανε όμορφη προσπάθεια, έσκαψε την μπάλα για τον Αθανασιάδη, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Καπίνο.
Στο 20' σέντρα του Νάνο από τα αριστερά, ο Τριανταφυλλόπουλος κάνει την κεφαλιά, ο Χακόμπο μπλοκάρει.
Ο Μπέργκ "πάγωσε" την Τούμπα
Στο 21' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1. Ο Ζέκα έβγαλε την όμορφη σέντρα από δεξιά, ο Μπέργκ πήδηξε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο.
Στο 24' αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Κλωναρίδη να αφήνει τη θέση του στον Ντίνα.
Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο ΠΑΟΚ
Στο 24' σε εκτέλεση κόρνερ ο Βίτορ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε το χέρι του Ρισβάνη, αλλά ο Θάνος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Πήρε το πέναλτι ο "Σάλπι", ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ
Στο 24' ο Σαλπιγγίδης δέχθηκε την κάθετη πάσα, ο Ρισβάνβης τον τράβηξε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στοχ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 1-1. Ο Θάνος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη για το πέναλτι, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τον απέβαλε.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, έψαχνε το δεύτερο γκολ
Στο 35' ο Σαλπιγγίδης έχασε ευκαιρία να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, όταν ο Αθανασιάδης πάσαρε στον Στοχ, αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο "Σάλπι" ναι μεν έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν την έπιασε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Καπίνο. Νέα καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 38', όταν ο Νίνης έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε για λίγο να κάνει την προβολή. Στο ίδιο λεπτό ο  Μπέργκ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λάζαρ. Στο 40' γέμισμα του Νίνη μέσα στην περιοχή, ο Σαλπιγγίδης με προβολή προσπαθεί να κρεμάσει τον Καπίνο, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκου είχε πάρει καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.
Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στον ΠΑΟΚ, όταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Νίνης έκανε το γέμισμα, αλλά ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.
Ο ΠΑΟΚ στην αρχή του ημιχρόνου έκανε πολλά λάθη και ένα απ' αυτά το πλήρωσε με το γκολ που δέχθηκε. Στη συνέχεια αφυπνίστηκε, πέτυχε την ισοφάριση και είχε τα ηνία του αγώνα για να πάρει το προβάδισμα, κάτι που δεν το πέτυχε λόγω της αστοχίας των επιθετικών του.
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Σαλπιγγίδης κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Καπίνο έδιωσε σε κόρνερ.
Ο Λίνο "συστημένη", ο Κλάους αυτό που ξέρει
Στο 48' και κατά την εξέλιξη της φάσης μετά από το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λίνο, αυτός έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Κλάους και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, κάνοντας το 2-1.΄
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πίεση και μετά το γκολ, με τον Στοχ στο 50' να πιάσει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, τον Καπίνο να μένει... άγαλμα, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 54' ο Σαλπιγγίδης αφύλακτος έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Καπίνο μπλόκαρε εύκολα.
Οι τερματοφύλακες έσωσαν τις εστίες τους
Μέσα σε ένα λεπτό ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 3-1, αλλά και ο Παναθηναϊκός το 2-2. Ήταν στο 57' όταν ο Σίλντελφελντ έκανε το λάθος γύρισμα, ο Αθανασιάδης έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Καπίνο, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε σωτήρια επέμβαση. Στο ίδιο λεπτό ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπεργκ συνεργάστηκε με τον Ζέκα, ο πρώτος βγήκε απέναντι από τον Χακόμπο, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 2-1.
Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό στο 58' με τον Ατζαγκούν να παίρνει τη θέση του Μέντες. Στο 65' ο Τζιόλης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Θάνο. Στο 68' ο Κατσουράνης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Σίλντελφελντ.
"Σάλπι" και Κλάους μπορούσαν να... καθαρίσουν το ματς
Στο 69' ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς. Ο Στοχ πέρασε την κάθετη στον Σαλπιγγίδη, αυτός βγήκε απέναντι από Καπίνο, έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε. Η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη που άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να πέσουν τρεις του Παναθηναϊκού πάνω του και να διώξουν την μπάλα.
Στο 75' Στοχ και Νίνης συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, ο Σλοβάκος έπιασε το σουτ από κοντινή απόστααση, αλλά ο Καπίνο είχε πάρει καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 76' ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του αλλαγή, με τον Κωνσταντινίδη να παίρνει τη θέση του Σαλπιγγίδη.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 79', όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε το σουτ, ο Βίτορ έβαλε σωτήρια προβολή και έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό, αστόχησαν οι "πράσινοι"
Στο 80' ο Μπέργκ κέρδισε το πέναλτι, όταν σε γύρισμα του η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κίτσιου. Ο φορ των "πρασίνων" ανέλαβε και την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 88' ο Φιγκερόα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο ματς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.
Ο Ατζαγκούν δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (81' Λούκας), Στοχ, Αθανασιάδης (89' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (76' Κωνσταντινίδης)
Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντεζ (58' Ατζαγκούν), Κλωναρίδης (24' Ντίνας, 78' Φιγκερόα), Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Πράνιτς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com