LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Εκτός Ξάνθη και Πανθρακικός

Οι ομάδες της Θράκης αγωνίζονται και οι δύο εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική, η Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα αντιμετωπίσει την Καλλονή και ο Πανθραξ στη Λεωφόρο θα κοντράρει τον Παναθηναϊκό.
Η Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που διάλεξε για έδρα η περιπλανώμενη Καλλονή έχει μια πολύ καλή παράδοση, έχει να χάσει από το 2009, επίσης σήμερα θα έχει απέναντί της τον Γιάννη Μαντζουράκη τον οποίο είχε προπονητή για 7 σεζόν , το παιχνίδι ξεκινάει στις 18:15, ελπίζουμε να καταφέρει το διπλό.
Ο Πανθρακικός που τα πάει πολύ καλά φέτος παρά τις πολλές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, θέλει απόψε στις 20:30 στη Λεωφόρο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα , πέρυσι οι Κομοτηναίοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, σπάζοντας ενα σερί 5 νικηφόρων παιχνιδιών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ . Ο Πανθραξ δεν έχει ακόμη νίκη εκτος έδρας στο φετινό πρωτάθλημα κάτι που κάποια στιγμή θα κάνει, ίσως να είναι απόψε κόντρα σε ε΄να Παναθηναϊκό που πάντως τα καταφέρνει μεχρι στιγμής στη Λεωφόρο.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας
Και οι δύο ομάδες έχουν από 10 βαθμούς με την Ξάνθη να είναι στην 7η θέση και τον Πανθρακικό στην 9η

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com