LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δόξα Τυχερού - Α.Ο Κορνοφωλιάς 1-1

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Έβρου και στο γήπεδο Τυχερού για τον 2ο όμιλο συναντήθηκαν η ομάδα της Δόξας Τυχερού και ο Α.Ο Κορνοφωλιάς .
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν φάσεις και γκολ και το αποτέλεσμα μάλλον δεν αδικεί κανένα. Στο πρώτο ημίχρονο την υπεροχή είχε η ομάδα του Τυχερού αλλά χωρίς καμιά ουσία αφού οι φάσεις ήταν λιγοστές και ακίνδυνες . Στο 35' της αναμέτρησης οι παίκτες της Κορνοφωλιάς κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο εκτελέστηκε στην αριστερή γωνία του Τζιαμπάζη ο οποίος απέκρουσε και επερχόμενος Μύρος  έκανε με πλασε το 0-1. Το Τυχερό αντέδρασε πίεσε τους αντιπάλους χάνοντας μερικές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί, στο 44' ήρθε η ισοφάριση από απ'ευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαλιάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε ποιο ορεξάτα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το 70" όταν αποβλήθηκε ο Δουρουγιδένης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος οι παικτες της Κορνοφωλιάς είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρουν να την αξιοποιήσουν πετυχαίνοντας γκολ.
ΔΟΞΑ – ΤΥΧΕΡΟΥ: Τσαμπάζης, Κωστόπουλος (72΄Δαλάτσης Β.), Δαλάτσης Σ., Ιωσηφίδης, Παπαλιάς (65’ Γκαιτατζής), Καπουσούζης, Μυλωνάς, Σιώπης, Καδόγλου, Δορουγιδένης, Δεμιράκος. 
A.O ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑS : Δεμερτζής, Μπαλάτσιος, Τουρτούρας, Μουρμουρής, Πετσινάκης, Μπαδιανούδης (70΄Μαυρόπουλος), Πρεπούδης, Τιαλάκας, Γκαμαλής, Μπαφανούδης, Μύρος (75΄Ούντου)

Η διαιτησία του Παπά με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Καπνά με πολλά λάθη 

1 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΔΟΞΑ ΓΕΡΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ gkatzios24sport ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com