LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δόξα Τυχερού -Θράκη Φερών 1-5

Κάποτε οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ντέρμπι, βέβαια τότε αγωνιζόταν και στην Α' κατηγορία, τώρα... στη Β' κατηγορία οι Φέρες δείχνουν να είναι το αφεντικό του Β' ομίλου.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν μονόλογος για την πολύ καλή ομάδα των Φερών, που φαίνεται από νωρίς ότι είναι το μεγαλύτερο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, και την άνοδο στην Α' κατηγορία, το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά  Το Τυχερό βέβαια έπαιξε με 7 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Καδόγλου Β., Καπουσούζης Μ., Σιώπης Ε., Ιωσηφίδης Γ., Δαλάτσης Σ., Δαλάτσης Β., Μυλωνάς Α. κάτι που σε αυτό το επίπεδο των ομάδων είναι καθοριστικό, και αποτελεί και δικαιολογία για το βαρύ σκορ.

ΔΟΞΑ – ΤΥΧΕΡΟΥ: Τσαμπάζης Χ., Φουτσιτζίδης Μ., Γκαϊντατζής Π., Κωστόπουλος Γ., Παπαλιάς Α., Καδόγλου Λ., Δορουγιδένης Ι., Γεωργιάδης Σ., Μόκαλης Δ., Παπαλιάς Κ., Δεμιράκος Δ.

ΘΡΑΚΗ – ΦΕΡΩΝ: Παρασκευάς Κ., Ντουμάνης Π. (Παπατζελάκης Ν.), Ατματζίδης Γ., Σαρκισιάν Γ. (Τσαμαδός Ι.), Μπατμανίδης Α., Σιδηρόπουλος Γ., Γκαβανόζης Σ., Τσοτανίδης Π. (Λαζαρίδης Κ.), Γκάκιος Ι., Παναγιωτόπουλος Γ., Αλχαζίδης Ρ.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος Επόπτες: Σταγκόπουλος, Κονταράς. Παρατηρητής: Σαμαράς Κ. Βοηθός Παρατηρητή: Ντόλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com