LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πανθρακικός - ΟΦΗ 1-1 - Με το Χέρι ισοφάρισε ο Μακρής για τον ΟΦΗ

Πανθρακικός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Τρομερά παράπονα των γηπεδούχων για το γκολ του Μακρή το οποίο σημειώθηκε με το χέρι. Χωρίς νίκη παρέμειναν οι Κρητικοί.
Το χέρι του Γιώργου Μακρή καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ρομέου στο 26' αλλά ισοφαρίστηκαν στο 50' με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ των Κρητικών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας το χέρι του.
Μετά το 1-1, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου φανερά εκνευρισμένοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Δερμιτζάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να "κλέψουν" και τη νίκη, ωστόσο έχασαν μεγάλη... τετραπλή ευκαιρία στο 89ο λεπτό.
Ο Πανθρακικός με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 10 (είναι στην 9η θέση) και την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20/10, 20:30).
Ο ΟΦΗ παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά με την 5η ισοπαλία σε 7 αγώνες είναι ισόβαθμος με Βέροια, Πλατανιά, Άρη στην 15η θέση. Επόμενος αντίπαλος ο αήττητος Εργοτέλης στο Γεντί Κουλέ (20/10, 18:15).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com