LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Έχασε η Ξάνθη στα πηγάδια από τον Ατρόμητο 0-2

Oι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους Θρακιώτες  και χρειάστηκαν μόλις 12 λεπτά για να φτάσουν στο πρώτο γκολ με σκόρερ τον Ναπολεόνι μετά από πάσα του εορτάζοντα Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Το τέρμα βοήθησε τον Ατρόμητο να παίξει ακόμα πιο άνετα κάτι που οδήγησε και σε 2ο τέρμα στο 44′ όταν ο Παπαδόπουλος χρίστηκε αυτή τη φορά σκόρερ.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, και με δεδομένο ότι η Ξάνθη δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και να φτάσουν στο τρίποντο.
Ξάνθη (Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Παΐτο, Βάλλας (70′ Χοσέμι), Γούτας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ (75′ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Σολτάνι, Σουάρες (46′ Μάνταλος), Κάλβο, Σολάρι.
Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (81′ Γκαρσία), Ούμπιδες (91′ Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι (65′ Καραγκούνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com