LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 1 - 0

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Ορέστης παρ΄ότι έπαιζε από το 33΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του Βασίλη Πατίδη, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη με το φτωχό 1 - 0, αφού και πάλι πέταξε στον αέρα ουκ ολίγες ευκαιρίες. Πολύ καλή η εικόνα των Καστανεών στο χώρο της άμυνας και του κέντρου αλλά επιθετικά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Οτέμπερη παρά το πλεονέκτημα του παραπάνω παίκτη.
     Για την Ομάδα του Ορέστη  σκόραρε ο Στέφανος Πετρόπουλος με κεφαλιά στο 30΄ λεπτό.  Στο 45΄ ακυρώθηκε γκολ του των γηπεδούχων με το αιτιολογικό ότι ο ευρισκόμενος σε θέση οφσάϊτ Στέρεβ επηρέασε τη φάση ενώ η μπάλα ήδη όδευε προς τα δίχτυα. Στο 76΄ ο Μεμέτογλου είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι των Καστανεών.
Μέτρια η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Τσομπανίδη, Χατζόπουλου.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Κιολές, Πατίδης, Μπαχτσεβανίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Ρουσσίδης Αθ. (89΄ Δερνεκξής), Μαλασίδης Γ., Κουτσούκης (41΄ Πετρόπουλος Κυρ.), Στέρεβ, Θεμελάκης (71΄ Μεμέτογλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com