LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ισοπαλία σαν… νίκη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Ντα Λουζ» (1-1) και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε μέχρι το 83′ ένα μεγάλο διπλό, αλλά η Μπενφίκα λυτρώθηκε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη Λισαβόνα. Παρά την ισοπαλία, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν το πλεονέκτημα για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Ιδανικό ήταν το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό. Οχι μόνο γιατί προηγήθηκε με τον Τσόρι στο 29ο λεπτό -μετά από ασίστ του Μήτρογλου- αλλά για τη γενικότερη εικόνα του. Οι Πειραιώτες ήταν καλά οργανωμένη στον βροχερό αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ» και φρόντισαν να πάρουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά και την πρωτοπορία στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε αντίπαλο και τη βροχή, ωστόσο παρά τις δυσκολίες είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς και να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό. Δεν το έκανε και η Μπενφίκα τον τιμώρησε με τον Καρντόσο να σκοράρει στο 83ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεζούς): Αρτούρ, Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Μάτιτς, Ένσο Πέρες (82′ Αμορίμ), Γκαϊτάν (82′ Ροντρίγκο), Λίμα, Καρντόσο, Όλα Τζον (46′ Καβαλέιρο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ (69′ Γιαταμπαρέ), Βάις (56′ Εντινγκά), Ντομίνγκες (88′ Μετζανί), Μήτρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com