LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Θριάμβευσαν εκτός έδρας οι ομάδες της Θράκης 1-5 την Καλλονή η Ξάνθη και 1-2 τον Παναθηναϊκό ο Πανθρακικός

Καλλονή - Ξάνθη 1-5
Σολάρι και Σολτάνι πρωταγωνίστησαν στο εμφατικό 5-1 της Ξάνθης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Καλλονή.


Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αργεντινός, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ο Σολτάνι σκόραρε τα υπόλοιπα τέρματα της ακριτικής ομάδας που μετρά τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και φαίνεται να βρίσκει το ρυθμό της μετά την απομάκρυνση του Νίκου Καραγεωργίου.

Το αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι το πρώτο 20λεπτο θαρρείς πως υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Καλλονή, η οποία ήταν συνεχώς στην επίθεση, απειλούσε με σουτ και είχε εγκλωβίσει την ακίνδυνη Ξάνθη. Στη συνέχεια, όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δις και έφεραν το ματς στα μέτρα τους για να φτάσουν στο εμφατικό 1-5.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γκάσιτς (Χωριανόπουλος 59′), Λεάντρο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (Αγρίτης 58), Λεοζίνιο, Χουάνλου (Γάλας 66′), Γκαρσία, Καζάκης.

Ξάνθη (Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μάρτινς, Φλίσκας, Ντιέ (Χοσέμι 73′), Κάλβο (Ράνος 84′), Σουάρες (Βασιλακάκης 63′), Σολτάνι, Σολάρι.

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 1-2
Οι Κομοτηναίοι κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όπου είχε να χάσει από το 2002 και σε 65 ματς !!
Σοκ στον οργανισμό του Παναθηναϊκού κατάφερε ο Πανθρακικός ο οποίος νίκησε τους πράσινους στη Λεωφόρο με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Superleague.
Ο αγώνας άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες αλλά ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στο 18′ με τον Ζεκίνια.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε εν συνεχεία ακόμη περισσότερο για την ισοφάριση, τα κατάφερε στο 67′ με τον Φιγκερόα ο οποίος είχε μπει αλλαγή αλλά στο 74′ ο Πανθρακικός σκόραρε και πάλι με τον Ρομέου βουβαίνοντας τη Λεωφόρο.

Στο διάστημα που απέμενε οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ουσιαστικό και έτσι γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (60′ Ντίνας), Ατζαγκούν (51′ Φιγκερόα), Μπεργκ

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Έμποου, Κάσες (85′ Χρήστου), Ζεκίνια, Μπαϊκαρά, Ρομέου (79′ Χασομέρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com