LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Διέλυσε τη Βέροια με 6-0 - Χατ-τρικ Μήτρογλου

Με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει το τέταρτο εφετινό χατ-τρικ και το δεύτερο συνεχόμενο, ο Ολυμπιακός διέλυσε 6-0 τη Βέροια. 

Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέροια, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Μήτρογλου που σημείωσε χατ-τρικ. Τρία χατ-τρικ έχει ο Έλληνας φορ στο πρωτάθλημα και τέσσερα συνολικά μαζί με αυτό της Ευρώπης, την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Αντερλεχτ.

Τα υπόλοιπα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Κάμπελ (2) και ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ημίχρονο ο Σαβιόλα έχασε πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη πλευρά η Βέροια έμεινε στους 5 βαθμούς σε 7 ματς.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μετζανί, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης (72′ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ, Βάις (61′ Κάμπελ), Σαβιόλα (66′ Στσέποβιτς), Μήτρογλου.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης (73′ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος, Καλτσάς, Ντα Κόστα, Μπεν, Μρντάκοβιτς (68′ Πλαβούκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com