LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΖΕΦΥΡΟΣ 75-79 (Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ)

Του Λεωνίδα Κάλφα
Την ήττα με 79-75 γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τον Ζέφυρο στο ιστορικό πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στη Γ' Εθνική, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε στο πρώτο δεκάλεπτο το προβάδισμα στο σκορ φτάνοντας μάλιστα τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (24-14) με τρίποντο του Τελούδη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι αθλητές του Στέφανου Βουτσά και του Γιώργου Κανδύλη, παρότι απειλήθηκαν στο 27-26 επτά λήξη πριν τη λήξη του πρώτου μέρους κατάφεραν χάρη στους Χονδρόπουλο, Τελούδη και Δουρδούλη να φτάσουν στο +15.
Μάλιστα τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή της (55-39). Ένα σερί 6-0 (55-45) δεν ανησύχησε τους γηπεδούχους, που με ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση και καλή άμυνα κατάφεραν να φτάσουν στο 68-53 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι παίκτες του Στέφανου Βουτσά και του Γιώργου Κανδύλη θα έφταναν στην άνετη νίκη, τα πάντα ανατράπηκαν στο τελευταίο επτάλεπτο. Ο Ζέφυρος με ένα μεγάλο σερί μείωσε στον ένα πόντο πέντε λεπτά πριν τη λήξη και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα (75-75). Με ένα ακόμη επιμέρους σερί οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο τελικό 75-79 και άφησαν την ομάδα της Αλεξανδρούπολης την πίκρα για τη χαμένη ευκαιρία της νίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com