LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Aγνάντια-Αρίστεινο 1-3

Του Λεωνίδα Κάλφα
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3 σημείωσε το Αρίστεινο στο ντέρμπι κορυφής με την Αγνάντια φτάνοντας στο απόλυτο των εννιά βαθμών, μετά από τρεις αγωνιστικές στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Βαγγέλη Διακάκη, αφού κέρδισε πέναλτι μόλις στο τρίτο λεπτό σε μαρκάρισμα του Γκαϊτατζή κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Αρίστεινου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τήλας ανοίγοντας το σκορ για την Αγνάντια. Στο 16' το σουτ του Κυριακίδη πέρασε άουτ και τέσσερα λεπτά μετά το φάουλ του Καλαϊτζίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δουλγκέρης. Στο 27ο λεπτό της συνάντησης ήταν η σειρά του γκολκίπερ του Αρίστεινου Αλμπάνη, να εξουδετερώσει το σουτ του Γεωργίου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καλαϊτζίδης με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του, αφού ο Δουλγκέρης δε μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του. Μέσα σε δύο λεπτά ακολούθησαν ισάριθμα σουτ του Κυριακίδη, που δε βρήκαν τον επιθυμητό για το Αρίστεινο στόχο. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλαϊτζίδη, η κεφαλιά του Κυριακίδη πέρασε άουτ.

Στα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά της επανάληψης, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες δυνάμεις και σωστές αντεπιθέσεις φτάνοντας στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης σε δύο τέρματα και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 48' το Αρίστεινο έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Αγνάντιας η μπάλα κόντραρε στον Κυριακίδη και πέρασε λίγο άουτ. Στο 64ο λεπτό το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αναστασίου είχε την ίδια κατάληξη, όπως συνέβη και με το σουτ του Βενετίδη πέντε λεπτά μετά. Στο 75ολεπτό ο Βενετίδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με όμορφο σουτ πετυχαίνοντας το έκτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά μετά, ο Κυριακίδης με τον ίδιο τρόπο, μετά από ασίστ του Βενετίδη ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Στο 84' στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα το σουτ του Ταξιόπουλου πέρασε άουτ.

Από την Αγνάντια διακρίθηκαν οι Αρβανίτης, Ταξιόπουλος και Αναστασίου, ενώ για τους νικητές ξεχώρισαν οι Κυριακίδης, Βενετίδης, Καλαϊτζίδης και Τσίγκας.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Σταγκόπουλου με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για τη φάση του πέναλτι. Δεν αντιμετώπισαν δύσκολες φάσεις οι βοηθοί του κ. Τερζόπουλος και Αποστολίδης.

Αγνάντια: Δουλγκέρης, Κεσόβ, Αρήφ Ογλού, Γκουγκουγιάννης, Τήλας, Σύρος, Ταξιόπουλος (84' Στάμου), Γεωργίου, Μεζιρίδης (60' Αναστασίου), Αρβανίτης (72' Καραγατσίδης), Διακάκης
Αρίστεινο: Αλμπάνης, Γκαϊτατζής, Χαρισίου, Κουρτίδης, Τσίγκας, Γκαβουγιώργης, Γκόγκος (76' Γεωργίου), Καρκαλής (62' Ντεφίδης), Βενετίδης (89' Σαριανίδης), Κυριακίδης, Καλαϊτζίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com