LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ξάνθη-Απόλλων 3-2-Μεγάλη ανατροπή για την Ξάνθη που βρέθηκε να χάνει 0-2

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και είχε την ίδια συνέχεια, με τις δυο ομάδες να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση για ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Απόλλωνας ήταν πιο ουσιαστικός και στο 25' πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Πετρόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Φαρινόλα, ενώ στο 25' ο ίδιος παίκτης είδε το σουτ του να κοντράρει στη σέντρα και πάλι του Φαρινόλα, με τον Γκουέλα να παίρνει το... ριμπάουντ και να πλασάρει από κοντά για το 0-2.
Όμως, η Ξάνθη δεν τα παράτησε έτσι εύκολα. Ήδη πίεζε πριν το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων και στο 32' μείωσε με γκολάρα του Κάλβο, ο οποίος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 39' ο Σολάρι... προειδοποίησε με μια κεφαλιά, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα, και στο 41' πέτυχε την ισοφάριση βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την Ξάνθη. Ο Μάνταλος εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ με πάσα στον Σολτάνι, ο οποίος με ωραία ενέργεια γύρισε στον Σολάρι, που πλάσαρε ιδανικά τον Τζόρβα. Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στην ανάπαυλα, με το πρώτο μέρος να μας προσφέρει τέσσερα γκολ, παρά το γεγονός ότι πάνω-κάτω τόσες ήταν και οι φάσεις.
Στην επανάληψη η Ξάνθη ήταν καλύτερη, κυνήγησε την ανατροπή και την πέτυχε. Ο Σολάρι... προειδοποίησε και πάλι στο 52', όταν κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και έπιασε την κεφαλιά, που έφυγε άουτ.

Αφού, λοιπόν, στο 78' οι Σμυρνιώτες έχασαν την ευκαιρία, με το σουτ του του Πετρόπουλου να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία του Ζαρόπουλου, ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά και έδωσε τη λύση για τη Σκόντα στο 84'.

Ο Μπαξεβανίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Σολάρι με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει την ανατροπή για λογαριασμό των γηπεδούχων, που στο τέλος ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Σκόντα Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ντε Γκουζμάν (46' Φλίσκας), Ντιέ (71' Εστράδα), Γούτας, Παΐτο, Σολάρι, Σολτάνι, Κάλβο (82' Μαρίν), Χοσέμι, Μάνταλος.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (51' Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Διαμάντης, Κόρμπος, Καμαρά, Φαρινόλα (84' Μίνγκας), Πετρόπουλος, Μπάρκογλου (46' Έγκον), Γκουέλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com