LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εύκολη και ευρεία νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας

Με το ευρύ 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Τούμπα την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου από τον πρώτο αγώνα.

Ο Χουμπ Στέφενς ξεκούρασε όλους τους βασικούς παίκτες του και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο. Το λάθος όμως του κατά τα άλλα εξαιρετικού τερματοφύλακα της Αναγέννησης Σιαράβα χάρισε στον Δικέφαλο τον πρώτο γκολ με τον Γεωργιάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν σαφώς καλύτερα, πίεσαν και πέτυχαν απολύτως φυσιολογικά άλλα δύο γκολ. Στο 75′ ο Βούκιτς έκανε το 2-0 και στο 83′ ο Νέσιντ, που προηγουμένως είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, διαμόρφωσε το 3-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46′ Βούκιτς), Γκαρσία (79′ Τζαβέλλας) Νίνης (65′ Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ

Αναγέννηση: Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84′ Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63′ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός (78′ Μπιτέλης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com