LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου 3-0

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε τη Νίκη Αιγινίου και πάλι με 3-0 σετ στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων που δόθηκε μέσα σε 24 ώρες στην πρωτεύουσα του Έβρου. Παίχτηκε και 4ο σετ στους 15 πόντους το οποίο νίκησε ο Εθνικός με 15-11. Με ποσοστό επίθεσης που έφτασε το 71% ο Εθνικός έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής και μάλιστα απέναντι στη βελτιωμένη Νίκη Αιγινίου.

 Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-19 και 15-12 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Αν.Δαλακούρας, Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Μιχαήλοβιτς, Ανδρεάδης, Παπάζογλου / Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης (λ), Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κασαμπαλής, Μπουφίδης, Κυριακίδης.

 ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Μέλκας): Λουστάκου, Β.Γεωργόπουλος, Γκορίδης, Νταλέιτζ, Μαυροβουνιώτης, Μακλάχλιν / Αγγελής (λ), Αναστασιάδης, Παράσογλου, Βουλκίδης, Ντουντούδης (λ).

 «Είδαμε τι πρέπει να είμαστε» Η Νίκη Αιγινίου έπαιξε καλύτερα από το Σάββατο και ο Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Είναι τα δύο πιο χρήσιμα φιλικά που έχω δώσει ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Παίξαμε με μία έμπειρη και δεμένη ομάδα που έχει λίγες αλλαγές από πέρυσι. Είδαμε τι είμαστε και τι πρέπει να είμαστε.
Ο Εθνικός είναι καλύτερη ομάδα από εμάς σε σερβίς και επίθεση. Θέλουμε πολύ δουλειά».
 volleyleague.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com