LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδας: Άσχημα αποτελέσματα για τις ομάδες της Σούπερ Λίνκα, 5-1 ο Ολυμπιακός τον Φωκικό!

Σε μπελάδες μπήκαν Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός και Πανθρακικός μετά τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες του Κυπέλλου.

Θύμα έκπληξης έπεσαν οι ομάδες της Super League που αγωνίστηκαν το μεσημέρι για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανθρακικός ηττήθηκε 2-1 στον Βόλο από τη Νίκη, με το ίδιο σκορ έχασε και ο Λεβαδειακός από τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ η Βέροια έπεσε στο καναβάτσο από τον εξαιρετικό Ηρακλή Ψαχνών με 3-1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήλθε ισόπαλος 0-0 με τον Αιγινιακό.

Οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίστηκαν και το βράδυ με τον Αστέρα Τρίπολης να μένει στο 0-0 εντός έδρας με τα Χανιά και να μπαίνει σε μπελάδες ενόψει της ρεβάνς.

Αντίθετα, ο Πανιώνιος είχε εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και επικράτησε 3-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Καρατζιοβαλής, Καμπάνταης και Μενδρινός διαμόρφωσαν τα γκολ των «κυανέρυθρων»

Οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι να γίνουν 30 και 31 Οκτωβρίου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 2-1
(40′, 51′ Ισαάκ κεφ & σουτ – 12′ Ρομέου σουτ)

Αστέρας Μαγούλας-Λεβαδειακός 2-1
(2′ Έβερετ κεφ, 48′ πεν Κάστρο – 67′ Ροτζέριο σουτ)

Ηρακλής Ψαχνών-Βέροια 3-1
(36′ πεν, 53′ Κρητικός κεφ, 83′ Κοιλιάρας σουτ – 72′ Μάνος κεφ)

ΠΑΣ Γιάννινα-Αιγινιακός 0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ 5-1
Το άστρο του Μάρκο Σέποβιτς έλαμψε στο έυκολο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Φωκικό που έληξε με το ευρύ 5-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο Σέρβος στράικερ πήρε θέση στο γήπεδο στο 46′ και με τις ενέργειές του έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Σκόραρε μάλιστα δύο φορές, στο 51′ και στο 81′ και ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα.

Τα άλλα γκολ των πρωταθλητών πέτυχαν οι Κάμπελ (3′), Γιαταμπαρέ (8′) και Ολαϊτάν (63′)΄. Για τον Φωκικό είχε μειώσει σε 3-1 ο Φράγκος στο 56′.

Η ρεβάνς της Ιταίας προφανώς και απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μετζανί, Χολέμπας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν, Ντομίνγκες (46′ Ιμπαγάσα), Κάμπελ (38′ Βέργος), Μήτρογλου (46′ Στσέποβιτς).

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Πολυχρονάκης (16′ Φράγκος), Καλαγκάνης, Άλα, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν, Σκαρίμπας, Ράντι (84′ Γεωργουσόπουλος), Μπούργκος, Θέος, Γουόρντεν (87′ Τζέκος) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com