LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν έχασε ο Πανθρακικός ούτε στην Κρήτη, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο φινάλε και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στα Περιβόλια! Με 10 έμειναν οι Θράκες από το 82'


Ο Πλατανιάς ξεκίνησε καλύτερα το ματς και πήρε εξ' αρχής τα ηνία έχοντας την κατοχή της μπάλας. Όμως, τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην καλά στημένη άμυνα του Πανθρακικού, που έχασε από νωρίς τον Ιγκόρ, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι λίγες.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήταν στο 20', όταν ο Ζος πρόλαβε τον Τόρες πριν πλασάρει από κοντά και παραχώρησε κόρνερ σε σέντρα του Γουνδουλάκη, και το σουτ του Ζουμπουλάκη στο ίδιο λεπτό, που κόντραρε και είχε την ίδια κατάληξη. Στο 23' ο Κατάι δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στην κίνηση, κάτι που έπραξε ο Ναζλίδης, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ στο 26' οι ακρίτες θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ από λάθος του Πλατανιά.

Ο γκολκίπερ των Χανιωτών άργησε να απομακρύνει την μπάλα και ο Ρομέου έβαλε την κόντρα, με την μπάλα να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να φεύγει παράλληλα προς την εστία των γηπεδούχων. Μια κεφαλιά του Τόρες, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σέρεμετ, στο 35' ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση του ημιχρόνου, καθώς στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους αναγκάζοντας τους αντιπάλους να παίζουν με μακρινές μπαλιές.

Φάσεις και αποβολή για Θράκη

Το τέρμα αυτό «άνοιξε» το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές φάσεις, αφού ο Πλατανιάς ήταν, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο. Δυο σουτ των Λαδάκη και Ναζλίδη στο 53' και στο 54', αντίστοιχα, έφυγαν ψηλά άουτ, ενώ στο δυο λεπτά αργότερα ο Ζεκίνια άφησε στον Κάσες, που έκανε το σουτ, με τον Γιωργαλλίδη να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Πλατανιάς, με τους ακρίτες να προσπαθούν να κλείσουν και πάλι τους χώρους και να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Ζουμπουλάκης έβγαλε τη σέντρα στο 58', με τον Ναιζλίδη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει δίπλα από την εστία του Σέρεμετ, ενώ το τακουνάκι του Φαΐσκα στο 69' πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του αντίπαλου γκολκίπερ.

Το σουτ του Γουνδουλάκη στο 77' μπλόκαρε ο Σέρεμετ και στο 81' ήρθαν τα... πάνω κάτω για τον Πανθρακικό. Ο σύλλογος της Κομοτηνής έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χρήστου, με παίκτες και τεχνικό τιμ να εκφράζουν έντονα τα παράπονά τους για την απόφαση αυτή του Μήτσιου.

Πίεσαν και ισοφάρισαν τα Χανιά

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Χανιώτες, που πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ναζλίδης... προειδοποίησε στο 84' με κεφαλιά, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σέρεμετ σε κόρνερ, και με τον ίδιο τρόπο στο 87', έπειτα από σέντρα του Μπέλιτς, νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για να φέρει το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, στο 3' των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σημειώσουν το νικητήριο τέρμα, αλλά ο Σέρεμετ μπλόκαρε το σουτ του Φερνάντες. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κατάι, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες.
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Εμπό, Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com