LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στοιχηματική πρόταση από τον betarologo

Με 3 Άσσους από το νησί για ..ταμείο!!

Στο χθεσινό μας δελτίο καταφέραμε τα 2 στα 3,  μας ξέφυγε το Μαυροβούνιο που πήρε το Χ στην Πολωνία, ή αν θέλετε το ότι δεν κέρδισε η Πολωνία!!.
Σήμερα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια από τις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας από όπου θα πάρουμε μια τριάδα που νομίζουμε ότι μπορεί να μας στείλει...ταμείο!!
ΚΑΡΛΑΪΛ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ (17:00) 1η Κατ.
Νικήτρια η Καλράιλ στα τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας απ' το 2006, παραμένοντας αήττητη. Στα τέσσερα εξ αυτών σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ.
Η Καρλάιλ έχει πετύχει φέτος στις 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μόνο 2 ισοπαλίες και βρίσκεται στην 22η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Πορτ Βέϊλ βρίσκεται στην 16η θέση με 4 βαθμούς μετα από μια νίκη και μία ισοπαλία . έχει να κερδίσει την Καρλάιλ α από το 1963.
Με την παράδοση σύμμαχο θα πάω με την έδρα και τον άσσο του 2.63
ΚΡΟΟΥΛΙ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ (17:00)
Στην 11η θέση της 1ης κατηγορίας η γηπεδούχος με 7 βαθμούς, προέρχεται από μεγάλο διπλό μέσα στην Πιτερμπόρο  και σήμερα θα επιδιώξει την νίκη στην έδρα της απέναντι στην Τζίλιγχαμ που βρίσκεται στην 21η θέση με 3 βαθμούς που έχει πάρει από 3 ισοπαλίες. Στα 4 παιχνίδια που έχουν μεταξύ τους έχει 2 νίκες η κρόουλι την μια εκτός , μια η Τζίλιγχαμ εκτός και ένα ματς έληξε ισόπαλο στην έδρα της Τζίλιγχαμ. Και σε αυτό το ματς θα πάω με τον άσσο του 1.85
ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (17:00)
Ένας βαθμος χωρίζει τις δύο ομάδες, 9 έχουν οι φιλοξενούμενοι και 8 οι γηπεδούχοι που δεν έχουν κερδίσει την Μπρέντφορντ στα 10 παιχνίδια μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας από το 2006.
Από βαριά ήττα προέρχεται η Μπραντφορντ με 5-0 στην έδρα της Χάρτπουλ και σήμερα θέλει να ξεπλύνει την ντροπή και να σπάσει και την κακή παράδοση που έχει απέναντι στον αντίπαλο της.
Θα πάω σε αυτό το ματς κόντρα στην παράδοση και θα ποντάρω στον άσσο του 2.88

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com