LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣ-άς στα Γιάννενα! Μεγάλη νίκη των Γιαννιωτών επί του Ατρομήτου (1-0)

Το γκολ του Τσουκαλά στο 67΄ χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τη νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ήταν το δεύτερο «τρίποντο» για τη φετινή σεζόν και παράλληλα, η δεύτερη ήττα για τους Περιστεριώτες.
Το ματς είχε ξεκινήσει με πολύ καλό ρυθμό, ωστόσο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, καμιά από τις δύο ομάδες δεν είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Ο Φυτανίδης επιχείρησε ένα σουτ στο 5' έξω από την περιοχή και από πολύ πλάγια, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, όπως και το σουτ του Ναπολεόνι στο 9' από το ημικύκλιο της περιοχής.
Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Περιστερίου ήταν εκείνη που κατάφερε να δημιουργήσει τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες με την επανέναρξη της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που έβαλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Τσουκαλά (67ο λεπτό), χαρίζοντας τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com