LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή 2-0

Μπορεί να έκανε τα εύκολα-δύσκολα, όμως ο Αστέρας επικράτησε της Καλλονής με 2-0, κράτησε το αήττητο σερί και έφτασε τους νησιώτες στην 2η θέση. Με δέκα παίκτες από το 24' οι φιλοξενούμενοι.

 
Θεωρούταν και όχι άδικα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς ο αήττητος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές Αστέρας Τρίπολης, υποδεχόταν την μεγάλη έως τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος με τρεις νίκες και μία ήττα Καλλονή. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να ήταν έτσι, όμως το τραγικό λάθος του Αναστασιάδη και η δίκαιη αποβολή του από το 24', άλλαξε τα πάντα

Οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς στην επίθεση και πίεζαν, οι φιλοξενούμενοι έχοντας έναν εξαιρετικό Σιδεράκη κρατούσαν πίσω, μέχρι να έρθει ο Ντε Μπλάσις στο 69' να κάνει το 1-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς. Με παίκτη λιγότερο οι νησιώτες αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και ο Καράσκο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι Αρκάδες με το τρίποντο αυτό έφτασαν στην 2η θέση του νησιώτες έχοντας 9 βαθμούς, συνέχισαν το αήττητο σερί τους, αλλά προβλημάτισαν τον Σάκη Τσιώλη με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Για την Καλλονή τα πάντα τελείωσαν στο 24', αν και η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα. 
Κακός ρυθμός και τραγικό λάθος του Αναστασιάδη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, μιας και στο πρώτο μισό του ημιχρόνου είχαμε από μία φάση για τις δύο ομάδες, οι οποίες η μία εξουδετέρωνε την άλλη, κοιτάζοντας αρχικά την άμυνα και μετά να φτιάξουν παιχνίδι. Όλα άλλαξαν στο 24' όταν ο Αναστασιάδης που είχε ήδη μία κίτρινη (και μάλιστα πριν λίγα λεπτά την είχε δεχθεί), τράβηξε χωρίς λόγο τον Χουάνμα, από την στιγμή που ο επιθετικός του Αστέρα ήταν μακριά από την περιοχή, με τον διαιτητή να αποβάλει σωστά με δεύτερη κίτρινη και την Καλλονή να μένει από νωρίς με δέκα παίκτες.

Σιδεράκης, δοκάρι και απίστευτη γκέλα από Γκοϊάν

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά να πιέσουν, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Ευκαιρίες που σταμάτησαν επάνω στον Σιδεράκη, ο οποίος στο 25' και 41', νίκησε Ουσέρο και Ντε Μπλάσις, σταμάτησαν στο δοκάρι, όταν στο 41' ο Χουάνμα με κεφαλιά το τράνταξε και σταμάτησαν και στο απίστευτο με δεδομένη την πείρα του, λάθος του Γκοϊάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ρουμάνος μετά από πάσα του Ντε Μπλάσις, εντελώς αμαρκάριστος από το ένα μέτρο, σάστισε και αντέδρασε ως αμυντικός διώχνοντας τη μπάλα, αντί να την βάλει στα δίχτυα.

Βρήκε τη λύση ο Ντε Μπλάσις

Στο δεύτερο η εικόνα ήταν και πάλι ίδια με αυτή που υπήρξε μετά την αποβολή. Ο Αστέρας πίεζε συνεχώς και η Καλλονή αμυνόταν, με τους γηπεδούχους όμως να μην μπορούν να δημιουργήσουν και τις σημαντικές φάσεις. Και ενώ όλα έδειχναν πως δύσκολα θα έμπαινε κάποιο γκολ, ήρθε ο Ντε Μπλάσις στο 69' να ανοίξει το σκορ. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις κόντρες και με ωραίο πλασέ να κάνει το 1-0.

Λίγα πράγματα μέχρι το 2-0 του Καράσκο

Με παίκτη παραπάνω ο Αστέρας κράτησε με άνεση το 1-0, παρότι οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη προσπάθησαν να απειλήσουν και να ισοφαρίσουν. Το τελειωτικό χτύπημα, που εξασφάλισε και το τρίποντο για τους Αρκάδες, έδωσε στους νησιώτες ο Καράσκο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έφυγε στην αντεπίθεση και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Κοντοές, Πιπίνης, Ζησόπουλος (59' Καράσκος), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (66' Κάφα), Ναβάρο (80' Εντό), Χουάνμα.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (30' Γκάσιτς), Λεοζίνιο, Χουάνλου (79' Σιλιγαρδάκης), Καζάκης, Μανούσος (75' Περόνε).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com