LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός- ΟΦΗ 1-0

Η επικράτηση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου ήταν τόσο δύσκολη όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. Κατά το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν χώρους στην καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ και απείλησαν ελάχιστα με συνέπεια όχι μόνο να μην σκοράρουν αλλά και να αγχωθούν στη συνέχεια.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης έλαβε χώρα το γεγονός που άλλαξε τις αριθμητικές-και όχι μόνο-ισορροπίες. Ο Ζβασίγια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί και να φτιάξει ευκαιρίες.

Σε μία από αυτές, στο 65′, ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε με σουτ με το δεξί και διαμόρφωσε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 80′ ο Παναθηναϊκός έμεινε επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρισβάνη αλλά αντέχοντας στην πίεση κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνος, Μαρινάκη (72′ Σίλντενφελντ), Νάνο, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ατζαγκούν, Ζέκα (60′ Ντίνας), Αμπεΐντ, Μπεργκ, Πράνιτς (79′ Μέντες).

ΟΦΗ(Δερμιντζάκης): Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Κουτσιανικούλης (75′ Κάλαϊτζιτς), Παπάζογλου, Εντουάρντο (54′ Ζόρο), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μίλιαζες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com