LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο: Έχασε η Ξάνθη από τον Ηρακλή 1-0

Τεράστια νίκη, πέτυχε η ομάδα του Ηρακλή, που έδειξε πως, αν και στην Β' Εθνική, δεν φοβάται να κοιτάξει στα μάτια ομάδες της Super League και έτσι επικράτησε της Ξάνθης με 1-0. Στο πρώτο μέρος οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όμως σε όσες φάσεις δημιούργησαν, βρήκαν μπροστά τους του Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Χουάντερσον. 
Στην επανάληψη, ο Γηραιός κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του, παρόλο που είναι σαφώς πιο ανέτοιμη ομάδα, αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτή την αγωνιστική άνοδο, καθώς στο 87' ο Ζαχόρα, με εκπληκτική κεφαλιά κρέμασε τον Ζαρόπουλο και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. 
Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων (39' λ.τ Κραγιόπουλος), Σαββίδης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Ματσούκας (60' Ονουάτσι), Κυριάκος, Γιάρολιμ (54' Τσιλιανίδης).
Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Πάιτο, Χοσέμι (46' Βάλλας), Εστράδα, Μάνταλος, Σολτάνι (65' Τριάδης), Σολάρι (71' Ράνος).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com