LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Έγινε η Κλήρωση των Πρωταθλημάτων Βόλεϊ Α’ Περιφέρειας 2013-2014

Με «οικοδεσπότη» τις «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» του Α.Ο. ΜΑΪΣΤΡΟΥ, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, ηκλήρωση των Πρωταθλημάτων της Α’ Περιφέρειας, όλων των κατηγοριών, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, τον πρόεδρο του οποίου κ. Γιάννη Ναϊτίδη, ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και την πολύπλευρη βοήθεια που μας προσέφερε.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των Σωματείων της Περιφέρειας, από τον Έβρο, μέχρι τη Δράμα, το Προεδρείο του ΣΥΔΠΕ Θρακης-Ανατολικής Μακεδονίας και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.




Μετά την κλήρωση, σε πολύ καλό κλίμα, αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την διοργάνωση των πρωταθλημάτων 2013-2014, τα Οικονομικά, τη Διαιτησία και την ανάπτυξη του αθλήματος.


Ακολούθησε η παρουσίαση-ενημέρωση από τα Προεδρείο του ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν. μακ/νίας, των Κανονισμών που ισχύουν με έμφαση και ανάλυση των τροποποιήσεων που έγιναν τελευταία.


Στις ημερομηνίες και ώρες που εμφανίζονται παρακάτω στα Προγράμματα των Αγωνιστικών κάθε κατηγορίας, ενδέχεται να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις.
         

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com