LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο: 2 - 0 Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΝΟ

Με το φτωχό 2 - 0 επί της Θύελλας Κυπρίνου  ο Ορέστης πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Έβρου.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητος καθώς η Ομάδα του Κυπρίνου με αμυντικούς προσανατολισμούς, κράτησε σε απόσταση τους επιθετικούς του Ορέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολύ καλός και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων που είχε στο ενεργητικό του σωρεία επεμβάσεων. Ο Ορέστης κάποια διαστήματα αναπτυσσόταν  σωστά αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που είχε.
Στην μία και μοναδική επικίνδυνη κατάσταση που δημιούργησε ο Κυπρίνος, ο τερματοφύλακας του Ορέστη,  έδειξε την κλάση του.
Σκόρερ του αγώνα  ο Φώτης Κουτσούκης με πλασέ στο 36΄μετά από διείσδυση του Δαρβούδη και με κεφαλιά στο 64΄ μετά από κόρνερ του Γιώργου Μαλασίδη.
Έπαιξαν οι : Φιλιππίδης, Κιολές, Θεμελάκης, Μπαχτσεβανίδης, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Δαρβούδης (45΄ Δημισκίδης), Δοϊνούδης (65΄ Λόλακας), Κώστογλου (73΄ Σαραντίδης), Μαλασίδης Γ., Κουτσούκης.
Στον επόμενο γύρο η Ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα  Ν. Βύσσας, ο οποίος νίκησε στα πέναλτι 4 - 3 στο Ασπρονέρι (κανονικός αγώνας και παράταση 3 - 3). Ο αγώνας θα είναι στην έδρα του Ακρίτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com