LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πανέτοιμη για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της είναι η Skoda Ξάνθη.

 Με τον κόσμο στο πλευρό για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League η Ξάνθη αντιμετωπίζει την βορειο-ιρλανδική Λίνφιλντ 

 Στην 25άδα που δηλώθηκε από την Ξάνθη για τα παιχνίδια του Europa League βρίσκονται οι: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Τσέμα, Παΐτο, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γκοχουρί, Γούτας, Τσαμούρης, Φλίσκας, Ντιέ, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Τορομανίδης, Μπαρέττας, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Σολτάνι, Μαρίν, Ράνος, Παπαδημητρίου, Πλατέλλας, Νάκας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:15 novasports2, με διαιτητή τον Γάλλο, Νικολά Ρενβίλ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Στιεν και Μπουαντενγκιέν.
Η ρεβάνς θα παραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου στο Μπέλφαστ. 

 Ο πρώτος αγώνας της Ξάνθης στην Ευρώπη ήταν πριν από 11 χρόνια με τον Νίκο Καραγεωργίου και πάλι στον πάγκο. Είχε γνωρίσει την ήττα 4-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη και στα Πηγάδια είχε έρθει ισόπαλη 0-0.  Τρία χρόνια αργότερα αντιμετώπισε τη Μίντλεσμπρο. Στην Αγγλία είχε χάσει 2-0 και στην έδρα της είχε έρθει και πάλι ισόπαλη 0-0. Τελευταία φορά που είχε παίξει στην Ευρώπη η Skoda Ξάνθη ήταν στην αγωνιστική σεζόν 2006-7. Αντίπαλός της η Ντιναμό Βουκουρεστίου από την οποία είχε γνωρίσει δύο ήττες 4-3 εντός έδρας και 4-1 εκτός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com