LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η Ξάνθη απόψε στο Μπέλφαστ για την πρώτη της νίκη!

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει απόψε (21:45, OTESports 3) την Λίνφιλντ στη Βόρειο Ιρλανδία, με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 1-0 των «Πηγαδιών» και την επίτευξη της πρώτης ευρωπαϊκής νίκης στην ιστορία της.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έστειλε το μήνυμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την ανατροπή και θέλει να δείξει τη δουλειά που έχει κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έφτασε στο Μπέλφαστ το απόγευμα της Τετάρτης και το βράδυ έκανε την πρώτη της προπόνηση.
 Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να έχει υπομονή και να κλείσει τους χώρους για να εμποδίσει της αντεπιθέσεις. Ο Καραγεωργίου δεν έχει στη διάθεσή του τον Σολτάνι και αναμένεται να παρατάξει την «ακριτική» ομάδα με τον Τσέμα κάτω από τα δοκάρια, τους Κομεσίδη, Βάλλα, Γκχούρι, Παϊτό στην άμυνα, τον Ντιέ με τον Βασιλακάκη αμυντικά χαφ, αριστερά τον Μαρίν, δεξιά τον Μαρσελίνιο και τον Μάνταλο πίσω από τον Ράνο.
 Ο Ντιέ πάντως είχε να αντιμετωπίσει και τις... αρχές του αεροδρομίου στη Βόρεια Ιρλανδία, κρατώντας τον για πέντε ώρες λόγω ενός ζητήματος που προέκυψε με το διαβατήριό του. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επίσης, το πρόγραμμα διεκόπη ξαφνικά όταν έκλεισαν τα φώτα! Ο Καραγεωργίου περιμένει όλα αυτά να μην επηρεάσουν την ομάδα του, η οποία θα παλέψει για την ανατροπή.
gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com