LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Να τον κλαίνε οι... Μέντες! Βαλενσιέν- Παναθηναϊκός 4-0

 Με ανύπαρκτη άμυνα και... χαμένους Μέντες και Καπίνο, ο Παναθηναϊκός έχασε 4-0 από την Βαλανσιέν κι έδειξε ότι χρειάζεται παίκτες και δουλειά! 
Βαριά φιλική ήττα με 4-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που αντιμετώπισε την Βαλενσιέν και τα βρήκε... σκούρα, καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το ταχύτατο κέντρο των Γάλλων. 
Οι πράσινοι δεν μπήκαν καθόλου καλά στο παιχνίδι, αφού η Βαλενσιέν έμοιαζε να κάνει... ότι θέλει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο Μέντες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, αφού όπως φάνηκε δεν είναι ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έτσι, μέσα σε ένα εφιαλτικό δεκαπεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε τρία μαζεμένα γκολ. Η αρχή έγινε με τον Μάρκο Ντα Σίλβα, ο οποίος βρήκε κενό στον χώρο του κέντρου και με ένα πολύ μακρινό σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Βαλενσιέν.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν, οι παίκτες του Παναθηναίκού δέχτηκαν ακόμα ένα τέρμα, όταν στο 18' σε γρήγορη αντεπίθεση των Γάλλων, ο Μέντες έχασε τον Ντοσεβί και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Ελληνική ομάδα, 8 λεπτά αργότερα ήρθε ακόμα ένα τέρμα, αυτή τη φορά αυτογκόλ, μετά από λάθος έξοδο του Καπίνο και πολύ κακή απομάκρυνση του Μέντες.

Στην συνέχεια πάντως οι πράσινοι έδειξαν να... ξυπνούν, έκλεισαν τους χώρους στα μετόπισθεν και προσπάθησε με τους Ζέκα και Μουζακίτη να φτάσει σε κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει κάποια μεγάλη φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ρισβανης και Γιαννιτσάνης, αντί των Τριανταφυλλόπουλου και Μουζακίτη, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πολύ καλύτερος, εκμεταλλευόμενος φυσικά και τις αλλαγές που έκαναν και οι Γάλλοι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμοιαζαν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έτσι κατάφεραν να πιέσουν την Βαλενσιέν και να κάνουν μερικές αξιόλογες ευκαιρίες.  


Διάβασε περισσότερα στο: Να τον κλαίνε οι... Μέντες! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com