LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Βγάζει φωτιές για να λιώσει την Μέταλιστ .... O ΠΑΟΚ 6-0 την ΝΙΣ

Μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρσι ο ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς διέσυρε με 6-0 τη Νις και έδειξε απόλυτα έτοιμος για το πρώτο κρας τεστ με τους Ουκρανούς της Μέταλιστ. Χατ-τρικ ο Κλάους σε επτά λεπτά.
Κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα ήταν τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ μπροστά το κοινό του. Στο φιλικό με τη Νις στην Τούμπα η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πιστοποίησε την καλή κατάσταση που βρίσκεται και επικράτησε με 6-0, παίζοντας οργανωμένο ποδόσφαιρο με πλάνο, συνοχή και αποτελεσματικότητα και κατάφερε να δημιουργήσει προσδοκίες εν όψει των αγώνων με την Μέταλιστ.
Ο Αθανασιάδης πέρασε ως αλλαγή στο 62' και πέτυχε χατ-τρικ σε επτά λεπτά, ενώ ο Γεωργιάδης εντυπωσίασε με την απόδοσή του το διάστημα που αγωνίστηκε.
Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Τζιόλης (84' Κάτσε), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (72'Ολίσε), Λούκας, Βούκιτς (62' Λόρενς), Σαλπιγγίδης
Νις (Κλοντ Πιελ): Οσπίνα (46' Βερονέζε), Αμάβι (65' Ραχεριαριμανανα), Πουέλ (46' Τσβίτανιτς), Πεϊτσίνοβιτς (46' Παλούν), Κολοτζιέτσιακ (76' Ντάο Καστελάνα), Ντιγκάρ (65' Μ' Μπο), Μεντί (65' Γιορίς), Μπρούελς (46' Κονστάντ), Πιέντ (46' Μπρουίνς), Τραορέ (46' Μποθέ), Εισέρικ (46' Νταντά)
Σκόρερ: Πουέλ (αυτ. 34'), Γεωργιάδης (54'), Αθανασιάδης (74', 78', 81'), Κατσικάς (90')
Το ματς
Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ τον ΠΑΟΚ με τον Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ, τον Κίτσιου δεξιά στην άμυνα, τον Λίνο αριστερά, τους Κατσουράνη και Βίτορ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Λάζαρ και Τζιόλη ως κεντρικά χαφ, τον Λούκας δεξιά στην επίθεση, τον Γεωργιάδη αριστερά και τον Βούκιτς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βούκιτς και κεφαλιά του Κατσουράνη λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε σταθερά. Στο 12' ήταν η σειρά του Λίνο να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Βραζιλιάνος σημάδεψε την γωνία, όμως, ο Οσπίνα πρόλαβε, έπεσε και απομάκρυνε.
Ο Βούκιτς στο 21' βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή, αλλα΄ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έπιασε αέρα και όχι το μονοκόματο σουτ που θα ήθελε. Η Νις έκανε αισθητή την παρουσία της στο 27, όταν μετά από λόμπα του Ντιγκάρ, ο Γλύκος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ με αυτογκολ
Στο 34' ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά, ο Βούκιτς δεν έπιασε για ελάχιστα την κεφαλιά και ο Πουέλ που βρίσκοταν πίσω από τον Σέρβο μπερδεύτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο ματς και στο 38' ήρθε ωραία αντεπίθεση όταν μετά από πάσα του Τζιόλη ο Λούκας ξεχύθηκε μπροστά αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Οσπίνα. Ο Κίτσιου στο 43'τροφοδότησε τον Βούκιτς στο σημείο του πέναλτι, όμως, το πλασέ του Σέρβου άσου πέρασε άουτ.
Συνέχισε σε υψηλό τέμπο ο ΠΑΟΚ
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές αλλαγές από πλευράς Νις, ενώ ο Στέφενς κράτησε στο γήπεδο τους ίδιους "11". Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την υπεροχή και στο 54' διπλασίασε τα τερματά του με "δράστη" τον Γεωργιάδη.
Ο Λούκας πάσαρε προς την περιοχή, ο Βούκιτς άφησε την μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Γεωργιάδης πλάσαρε εύστοχα. Ο "Δικέφαλος" πίεζε ασφυκτικά και στο 58' ο Λάζαρ βρήκε τον Κίτσιου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως, η μπάλα "έγλυψε" το δοκάρι και πέρασε έξω.
Τρία γκολ σε επτά λεπτά ο Κλάους!
Οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό στη συνέχεια, αλλά παρόλα αυτά ο Κλάους στο 74' βρήκε τον τρόπο να χριστεί σκόρερ.
Ο Λούκας πάσαρε με εντυπωσιακό τρόπο στον Σαλπιγγίδη, ο διεθνής επιθετικός σέντραρε και ο Αθανασιάδης με κοντινό πλασέ στην κίνηση έγραψε το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Κλάους παραβίασε και πάλι την εστία της Νις, όταν μετά από πάσα του Ολίσε άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό και βρήκε στόχο.
Ο Κλάους ήταν ασταμάτητος και στο 81' μετά από μακρινή μπαλιά του Τζιόλη, κατέβασε την μπάλα, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημείωσε χατ-τρικ. Ο Κατσικάς στο 90' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 6-0.
sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com