LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Νίκησε την Πιρίν με 3-1 ο Πανθρακικός

Το δεύτερο του φιλικό ματς στην Βουλγαρία έδωσε ο Πανθρακικός  αντιμετωπίζοντας την Πιρίν με την ομάδα της Κομοτηνής να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει με 3-1.


Η Πιρίν είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό καθώς αγωνίστηκε άλλες δυο φορές απέναντι σε ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα οι Βούλγαροι αγωνίστηκαν με την Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια με τον Άρη γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.
Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6' ο Χρήστου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο Χρήστος Τζάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βούλγαρο τερματοφύλακα.
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του ματς οι Βούλγαροι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση για τον Πανθρακικό ήταν άμεση και κατάφερε μέσα σε 9 λεπτά να ανατρέψει το σκορ.
Αρχικά στο 29ο λεπτό ο Χρήστος Τζάνης με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-1. Στο 38ο λεπτό ο Πόποβιτς με προβολή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το τεχνικό τιμ του Πανθρακικού έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Αθανασιάδη, Ζδράβο, Ζεκίνια και Ρομέου.
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τον Πόποβιτς να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε δυο καλές φάσεις στο 66ο και 74ο λεπτό της συνάντησης. Στο 85ο λεπτό ο Ζεκίνια απέφυγε δύο αντιπάλους του και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Πόποβιτς και Τζάνης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ρομέου, Ζεκίνια, Ζδράβος.
* Τον αγώνα παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού κ. Καραολάνης ενώ δίπλα του βρισκόταν ο πρόεδρος κ. Τζελέπης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Πανθρακικού κ. Κοιρουβίδη. Λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν οι Ντιόγκο, Εμπό και Μπαϊκαρά.


 gazzetta.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com