LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΙΝΓΚ- ΠΟΝΓΚ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 η συνεχή χρόνια πραγματοποιήθηκε το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στο Γυμναστήριο της Ζαρίφειου Ακαδημίας Αλεξ/πολης .Διοργανωτής  όπως και πέρυσι ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης .Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε για να χαρίσει στιγμές ιδανικής ψυχαγωγίας και χαλάρωσης από τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και στιγμές συναγωνισμού και αγωνιστικής έπαρσης σε φίλους του αθλήματος, βετεράνους και ανεξάρτητους «εραστές της μικρής ρακέτας».


Για 2
    Ο απώτερος σκοπός  των αγώνων  -βέβαια- ήταν και πάλι η ενίσχυση του Παιδικού Χωριού S.O.S.που βρίσκεται στο Αρίστεινο της Αλεξ/πολης .Την προηγούμενη χρoνιά ο Εθνικός προσέφερε στα παιδιά του χωριού τραπέζι πινγκ-πονγκ ,ρακέτες, και μπαλάκια και σήμερα τα παιδιά περνούν ευχάριστες στιγμές παίζοντας μεταξύ τους αλλά και με τους εκπαιδευτές τους .
     Η συμμετοχή των φίλων του πινγκ πονγκ δεν ήταν ιδιαίτερη μεγάλη όπως πέρυσι –πιθανόν λόγω του καύσωνα –το σεβαστό πάντως ποσό που συγκεντρώθηκε θα παραδοθεί από την Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξ/πολης στην Διευθύντρια του παιδικού χωριού S.O.S.

     Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι αγώνες έγιναν σε δύο κατηγόριες , μία των βετεράνων και μία των ανεξάρτητων .Στους βετεράνους 1ος ήταν ο Δημήτρης Τερζίδης από την Κομοτηνή ,2ος ο Κυριάκος Μιντίδης από την Κομοτηνή και 3ος ο Πέτρος  Δαλάτσης από την Αλεξ/πολη .Στους ανεξάρτητους την 1η θέση πήρε ο Δημήτρης Κυραδενίδης, τη 2η ο Γιάννης Δεμάγκος και την 3η η Έμυ-Σοφία Αβραμίδου .
     Στους πρώτους νικητές  απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια που αθλοθέτησε ο γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξ/πολης κος Ανδρέογλου Ανδρέας (café MALL  ταβέρνα ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ) .                          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com