LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καραγεωργίου: Είμαστε καλή ομάδα πάμε για πρόκριση


Για το θετικό αποτέλεσμα και την  πρόκριση αναχώρησε σήμερα η ομάδας της Ξάνθης, για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην  Λίνφιλντ (25/7, 21:45)
Σε δήλωση που έκανε ο τεχνικός της Ξάνθης πριν την αναχώρηση της αποστολής τόνισε ότι :«Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι το καλύτερο. Μας άφησε πικρή γεύση. Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και να πάρουμε την πρόκριση και αυτό το πιστεύουμε όλοι. Η Λίνφλιντ είναι ομάδα που τη χαρακτηρίζει ο αμυντικός τρόπος λειτουργίας, αλλά δεν έχει επιθετικά και τεχνικά χαρίσματα. Στο πρώτο παιχνίδι χάναμε χρόνο παίζοντας από τα πλάγια, τώρα θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και με κάθετες πάσες για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε το σκορ που θέλουμε. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν ότι καλύτερο για εμάς».
Στο ίδιο πλαισιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μαρσελίνιο λέγοντας ότι: «Θα πάρουμε την πρόκριση το πιστεύουμε όλοι. Είναι δύσκολο το ξέρουμε. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ αμυντική και θα πρέπει να ανοίξουμε την άμυνά της, είτε από τα πλάγια είτε κάθετα. Δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε στην Ξάνθη, που δεν καταφέραμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση από την πλευρά μας».
Ενώ ο Μαρίν αναφέρθηκε στον διαφορετικό τρόπο που πρέπει να παίξουν οι παίκτες της Ξάνθης τονίζοντας οτι : «Όλοι πιστεύουμε στη νίκη και στην πρόκριση. Χρειάζεται διαφορετική νοοτροπία στον επαναληπτικό από αυτή που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι και άλλο τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να ποντάρουμε στην τακτική, είναι κάτι που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε και είμαστε σίγουροι για αυτό. Αρκεί να βγάζουμε τη μπάλα γρήγορα από την άμυνά μας και να κάνουμε με σωστό τρόπο της επιθέσεις. Θέλουμε να χαρίσουμε την πρόκριση στην πόλη της Ξάνθης».
.onsports.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com