LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 1 - 0

Ένα δυνατό έως σκληρό  παιχνίδι, που συνέθεσε μια άγρια ομορφιά,  είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι πάνω - κάτω 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ορεστιάδας. Το βαθμολογικό του ενδιαφέρον, το πατροπαράδοτο γόητρο ως τοπικό ντέρμπι και η βαθμολογική θέση των δύο Ομάδων, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον για την έκβαση του αγώνα μέχρι τη λήξη του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορέστης είχε την πλήρη υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ντινούδη. Στο χρονικό αυτό διάστημα απείλησε σοβαρά την εστία του Διδ/χου -εκτός του γκολ-  όλο κι όλο δυο φορές, μία με ωραία κεφαλιά του Στέφανου Πετρόπουλου, που έφυγε άουτ και ένα διαγώνιο σουτ τουΤζαχίτ Μεμέτογλου που κι αυτό έφυγε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο που η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, χρίστηκαν ήρωες του αγώνα οι δυο τερματοφύλακες. Στην πίεση που άσκησε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου  το Διδ/χο για να ισοφαρίσει,  ο Οτέμπερης είπε τρεις φορές όχι με καταπληκτικές αποκρούσεις  σε μακρινά σουτ ενώ αντίστοιχα ο Ντινούδης είπε όχι σε δύο τετ α τετ  (του Κιολέ και του Μεμέτογλου) ενώ υπήρξε και πληθώρα θετικών εξόδων τους.

Κατά τα άλλα εύκολα κράτησε ο Ορέστης το μηδέν στην άμυνά του παρ' όλο που από το 74΄ λ. έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο τουΘεμελάκη.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε  στο 43΄λ. από τον Κόστα Στέρεβ μετά από όμορφο και έξυπνο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα αξιοποιώντας το τετ α τετ στο οποίο βρέθηκε.
Η διαιτησία δικαιολογημένα λόγω της δυσκολίας του αγώνα, είχε κάποια λάθη και για τις δυο ομάδες, τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Θεμελάκης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφανος, Δοϊνούδης (83΄ Λόλακας), Πετρόπουλος Κυρ., Μεμέτογλου (89΄ Δερνεκξής), Στέρεβ, Κιολές (77΄ Καραγιάννης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com